Om meg

Mitt navn er Lisa Josefin Gangstad. Jeg er en 23-år gammel jente som holder til på Sunnmøre. Fasilitetene Sunnmøre tilbyr i form av fjord, fjell, båtliv og turområder er unike, og dette er det jeg setter mest pris på med hjemstedet. Vi er også en fiskeglad familie, og bruker mye tid nede på kaien hver sommer. Sammen med min to-år gamle datter Helle og hennes pappa Fredrik, bor vi på en liten øy med bare 762 innbyggere, utenfor Ålesund. Giske heter denne lille øya, og er for oss kystens perle. I mai venter vi en lillesøster, og det gleder vi oss veldig til.

Jeg studerer for tiden hos Høyskolen Kristiania, og tar en nettbasert bachelor i HR og personalledelse. Denne bloggen representerer faget “Digital markedsføring“, og her har jeg jobbet med innsendinger og nå eksamensoppgaven. Fleksibiliteten nettstudier gir, og det gode opplegget Høyskolen Kristiania tilbyr, passer veldig bra for min livssituasjon. På siden av studiene jobber jeg som kundebehandler hos Savai+Mynte, en frisør, interiør og klesbutikk i en og samme. En gang i uken jobber jeg som lærervikar på barneskolen her på øya, som er vår nærmeste nabo.

På fritiden min liker jeg å gå turer, sykle, male, fiske og stå på ski. Jeg bruker mye tid sammen med familie og venner, og trives best i sosiale settinger. Mye tid går med til studiene, og jo mer jeg lærer jo mer spennende blir det! Det er veldig morsomt å få muligheten til å gå i dybden og lære om temaer jeg ikke hadde noe kunnskap om da jeg startet.

Det var et lite sammendrag av meg og mitt. Håper du titter innom bloggen! 🙂

Advertisements